24.4.2017

First post

Moikka! Mä olen Anna, 16-vuotias lukiolainen Jyväskylästä. Oon lähdössä elokuussa 2017 vaihtoon USA:han, tosin en tiedä vielä minne päin. Järjestöni on YFU. Ootan tosi paljon että tarkemmat tiedot sijoituksesta tulisi! Ilmoittelen sitten tottakai tännekin, kun saan tietää tarkemmin että mihin oon menossa.


Ite oon aina tykännyt tosi paljon lukea vaihtariblogeja, ja koen että niistä on ollut mulle suurta hyötyä tähän tulevaan omaan vuoteen valmistautuessa.  Siksi ajattelin nyt pistää omankin blogin pystyyn. Yritän kirjoitella ahkerasti tänne!

Oon haaveillut vaihtoon lähtemisestä useamman vuoden ajan, ja tällä hetkellä fiilikset lähdöstä on aika epätodelliset. Ihan hullua miten nopeasti aika on mennyt! Mä olen oikeasti lähdössä! Samaan aikaan oon tosi innoissani tästä kaikesta. En malta oottaa et pääsen aloittaa mun vaihtovuoden!
Tässä ennen lähtöä tuun varmaan postailemaan erilaisista vaihtoprosessiin liittyvistä jutuista. Niistä päällimmäisenä mielessä on nyt YFU:n lähtövalmennus, joka häämöttää nyt noin kolmen viikon päässä. Mutta siitä lisää myöhemmin.

Tervetuloa seuraamaan mun vuotta USA:ssa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti