22.5.2017

Getting truly excited

Moi! Viime viikonloppuna oli YFU:n lähtövalmennus. Viikonloppuun mahtui paljon infoa ja ohjeita, vinkkejä ja sääntöjä, kuinka tehdä vaihtovuodesta mahdollisimman hieno kokemus. Koko viikonloppu oli tosi hauska, ja tällä hetkellä oon aiiiivan älyttömän innoissani lähdöstä!! Paikalla oli paljon entisiä vaihtareita, mikä oli huippukivaa, sillä nehän ne tästä asiasta oikeesti jotain tietää. Saatiin vinkkejä pakkaamiseen, isäntäperheeseen sopeutumiseen, kavereiden saamiseen, kulttuurishokkiin, koti-ikävään ja paljoon muuhun liittyen. Sain vastauksen kaikkiin mieltä askarruttaneisiin kysymyksiin, ja nyt fiilis on tosi hyvä. Ja innostunut, oh god! Mun lähtöön on nyt 79 päivää, jos alustava lähtöpäivä eli 8. elokuuta pitää paikkansa. Ihan sika vähän, mut se on vaan hyvä koska en malta oikeesti oottaa et pääsen toteuttamaan noita vinkkejä käytännössä haha :)

 photo 2_zpsxjchc50h.jpg
We got the YFU hoodies, ahh I love this one!

Leirillä puhuttiin myös paljon niistä vaikeista ja itkuisista hetkistä, joita jokaisen vaihtovuosi tulee väistämättä sisältämään. Olin tiennyt tän jo aiemminkin, mut nyt meille erityisesti painotettiin sitä, ettei kannata pelästyä ensimmäisen kaksiviikkoisen jälkeen iskevää arjen mukanaan tuomaa blaah, tällästäkö tää nyt sit vaan onkin -fiilistä. Meille kerrottiin, että alkuinnostuksen laannuttua elämä USA:ssa voi olla aluksi aika kurjaakin, mutta että siitä kyllä selviää. Oon täysin varautunut (tai ainakin luulen olevani) siihen, että välillä tuun ajattelemaan että mitä ihmettä mä täällä Texasissa teen. Täysin varautunut mä oon myös siihen, että kaikki tulee lopulta oleen sen arvosta, ja että viimesimpänä käteen jää mahtava ja varmasti tosi kasvattava kokemus.

Juttelin eilen illalla mun host momin kanssa puhelimessa ensimmäistä kertaa!! Se oli niin jännää, kun me ei oltu sovittu mitään että nyt soitellaan, vaan yhtäkkiä mä vaan puhelinta selatessa huomasin et herranjestas, nyt sieltä Usasta soitetaan! Loppujen lopuks selviydyin tosta puhelusta tosi hyvin eikä ollu ongelmia ymmärtää, mitä hän sanoi. Ja muakin ymmärrettiin ihan hyvin ja host mom sanoikin puhelun lopussa, että mä puhun kuulemma tosi hyvää englantia. Ah, ihanaa, kuulostaa siltä et mun tulosta ollaan tosi innoissaan siellä!

79 päivää. Hurjaa, ihanaa, jännittävää.

2 kommenttia:

 1. Ei vitsi mulla samat fiilikset! Tahtoo jo lähteä! Oli kyllä tosi kiva valnennus, ja hyödyllinen :-)

  -sirkku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee kiva et oot löytänyt mun blogiin! Ja niinpä, ei jaksais oottaa mut eiköhän toi kesä aika nopeesti tuu menemään :)

   Poista