10.5.2017

Texas it is!

Sijoitustiedot tuli!!!


Tänä aamuna, noin pari tuntia sitten se tapahtui! Aamulla, kun olin lähdössä kouluun, selailin ajatuksissani puhelinta ja huomasin, että joku tuntematon jenkki oli pyytänyt mua kaveriksi Facebookissa. Arvasin heti, mistä on kyse ja syöksyin tsekkaamaan sähköpostin. Ja siellähän se oli, viesti mun tulevilta hosteilta!! Viestin otsikkona oli "Welcome to Texas", ja pakko sanoa, että pieni järkytyshän siinä iski. Apua, oonko mä lähdössä Texasiin! Siellähän on kuuma! Apua! Millasta siellä on!

Tuun siis tosiaan asumaan San Antonion kaupungissa, joka sijaitsee Texasin keskellä. Se on USA:n seitsemänneksi suurin kaupunki, eli tosi iso. Asukkaita on yli 1,3 miljoonaa! Ilmasto on kuulemma tosi kuuma, eli talvitakkia ei ilmeisesti tarvita :) Ite en ollut aiemmin kuullut tästä kaupungista, mutta nopean googlailun jälkeen se kyllä vaikuttaa tosi kivalta. Samoin mun host perhe! Perheessä on siis host mom ja dad, ja heillä on aikuisia lapsia ja lapsenlapsia. Kuulemma viettävät paljon aikaa lastenlasten kanssa, jotka on mua pari vuotta nuorempia, eli tuun varmasti olemaan myös heidän kanssa tekemisissä. Niin kivaa!!

Host mom kertoi myös, että he haluavat sit matkustella ja näyttää mulle mahdollisimman paljon USA:sta. Yksi mun host siskoista asuu farmilla aika lähellä mun tulevaa kotia, ja siellä on hevosia, possuja ja muita eläimiä. Hostien kodin lähellä on kuulemma myös mukavia pyöräily- ja patikointireittejä, ja host mom kirjoitti kuinka ne on jo varanneet mulle oman pyörän sinne. Ihanaa!!


Oon niin innoissani ja iloinen ja onnellinen tästä kaikesta! Ihanaa tietää, että joku on valinnut just mut niiden perheeseen vuodeksi. I'm so excited! Koulusta en tiedä vielä mitään, eikä YFU:lta oo siis virallisesti tullut vielä mitään tietoja, mutta ihanaa kun host mom otti itse muhun yhteyttä ja sain tietää jo tässä vaiheessa. Facebookissakin ollaan keretty jo muutamat viestit vaihtaa host momin kanssa.

Tässä on paljon sulateltavaa, mutta ensimmäiset fiilikset on tosi hyvät. Tuntuu myös sika oudolta, kun nyt voin jo sanoa et oon menossa Texasiin, ja vaan sinne, kun aiemmin se oli vaan USA ja kaikki mahdollisuudet avoinna. Mut ihan sika jännittävää. En malta odottaa, että pääsen tapaamaan tulevan host perheeni! Pakko myöntää että oon oikeestaan aika helpottunut, että perhe kuulostaa noin ihanalta. En tiedä mitä sit odotin, mutta San Antonio ja host perhe vaikuttaa tosi kivalta.

Nyt mulla onkin sit paljon aikaa miettiä tuliaisia ja varautua henkisesti ennen lähtöä. Olin jo varautunut siihen, että saisin tiedot elokuun lopulla, mutta onneks näin. Aika jännää myös mennä isoon kaupunkiin asumaan, kun olin kuullut että yleensä vaihto-oppilaat sijoitetaan pieniin tuppukyliin ja itsekin varautunut siihen. 

Ps. Ens viikolla on YFU:n lähtövalmennus (en malta odottaa!), joten palataan seuraavan kerran varmaan sitä käsittelevän postauksen merkeissä!

2 kommenttia:

  1. Oli kiva löytää joku toinenkin ketä lähtee Texasiin! Jään kans seuraamaan tätä sun blogia koska molemmilla on periaatteessa sama tilanne:) aika jännä että noi sun hostit tuli ottamaan suhun yhteyttä ennen ku järjestö laitto mitään tietoja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee kiva! :) Niin mäkin joo ihmettelin vähän, et miten ne otti yhteyttä niin ajoissa mut kiva että näin!

      Poista