25.6.2017

Midsummer

Moi! Juhannus oli eilen ja mä vietin sen perheen ja sukulaisten kanssa mökillä. Se on ehdottomasti mun lempijuhla koko vuonna, eikä tämänkäänvuotisesta puuttunut naurua ja yöttömän yön taianomaisuutta. Nukuttiin Iidan - mun siskon, joka on myös lähdössä vaihtoon, jos täällä on joku tuntematon :) - kanssa teltassa ja mentiin keskiyöllä järvelle soutelemaan. Otettiin paljon kuvia ja nautittiin kauniista auringonlaskusta.

Midsummer night 

Lähtöön on tällä hetkellä 44 päivää. Viikot hupenee kovaa vauhtia, ja fiilikset on samaan aikaan sekä tosi innostuneet että melko kauhistuneet. Muutamia juttuja ois vielä tehtävänä, ennenkun oon valmis lähtemään: viisumihaastattelu Helsingissä USA:n suurlähetystössä, jonka jälkeen viisumin pitäis olla hoidettu. Puhelinasian selvittäminen: otanko tän oman luurini mukaan vai täytyykö mun ostaa sieltä, ja miten mun liittymä toimii siellä vai pitääkö se vaihtaa. Ison matkalaukun osto. Tuliaisten hankkiminen host-perheelle (ja tän mä aion oikeesti aloittaa ajoissa, koska tää on tärkee!!). Muuten mun kesästä on tulossa aika kiireinen, sillä monenlaista reissua on tiedossa ja kaikenlaisia kivoja juttuja luvassa. Koska nyt on käsillä mun viimeset hetket Suomessa, oon päättänyt ottaa ilon irti kaikesta ja varmistaa, ettei yksikään kesälomapäivä mee hukkaan kotona maaten. Toistaiseksi oon onnistunut siinä hyvin :D Läksiäisiäkin on jo suunniteltu ja niitä ootan innolla.

Vaikka mua jännittää lähtö tietysti ihan hirveesti, niin silti mun innostus ei ota laantuakseen. Oon niin onnellinen tästä <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti