30.7.2017

9 days left

I'm the happiest girl on Earth
Moikka! Se ois kuulkaa enää yhdeksän päivää jäljellä ennen lähtöä! Fiilis on aivan mahtava ja todella innostunut. Viimepäivien aikana on tapahtunut yhtä jos toista myös vaihdon suhteen, joten tässä tulee pieni life update :)

Ensinnäkin - mun host mom on aivan mahtava. Ollaan koko tää aika sieltä toukokuusta lähtien viestitelty lähes päivittäin. Välillä myös ollaan soiteltu ja vaikka se puhelimeen vastaaminen enkuksi edelleen hieman jännittää, niin joka kerran jälkeen oon saanut todeta, että kyllä mä hyvin selviän! Host mom on tosi aktiivinen, laittaa mun huonetta valmiiksi ja lähettää mulle siitä kuvia kysyäkseen mun mielipidettä lipaston paikasta. Hän kyseli mun ruokatottumuksista ja kun kerroin, että mä en oikeestaan syö lihaa toisin kuin he, niin hän meni heti ruokakauppaan ja kuvasi kaikki vihanneshyllyt kysyen is this what you are used to. Sain yksityiskohtaisen listan kaikista vihanneksista mitä Texasissa on tarjolla. :D Hän selvästi haluaa että tulen viihtymään siellä, ja se on ihanaa! Hän lähetti aiemmin kesällä meille tänne Suomeen paketin, joka sisälsi kaikenlaisia Usa-juttuja koko perheelle, sekä texasilaisia erikoisuuksia, kaktus- ja jalapenohilloa. On ollut ihanaa kuulla, että siellä kaikki ovat kuulemma tosi innoissaan mun tulosta. Mun pään menoksi on kuulemma suunnitteilla jo monenlaisia juttuja ja kaikki odottavat kuulemma kovasti että saavat tavata mut. Oon niin onnellinen ja kiitollinen, että mulle on sattunut näin ihanalta vaikuttava host perhe!!

Palattiin juuri ihanalta Pariisin-reissulta / Spent five lovely days in Paris. So beautiful city!
Mä olen tehnyt alustavat ainevalinnat jo koulunalkua varten! Host mom oli niin ihana että meni tässä yksi päivä mun tulevalle koululle tapaamaan counseloria ja puhelimen välityksellä me sitten sovittiin, mitä kursseja mä tuun ottamaan. Useimmitenhan vaihto-oppilas joutuu menemään itse sinne koululle ekoina päivinä valitsemaan kurssit. Mutta kuulemma John Jayssa on siihen aikaan, kun mä saavun, ihan kamala ruuhka eli hommassa olisi mennyt koko päivä, kun nyt se vei ehkä 15 minuuttia. Ja jos mua alkaa jokin kurssi mietityttämään, niin voin kuulemma vielä yrittää säätää niitä ennen koulun alkua.

Tällä hetkellä mun lukkarissa näyttäisi siis olevan algebra (eli matikka), english, U.S. history, earth & space, art ja cross country eli maastojuoksu! Oon siis ajatellut liittyä koulun cross country -joukkueeseen. Harjoitukset olisi joka päivä ennen koulun alkua, plus lauantaisin aina meet eli kisat. Cross country kuulostaa mun mielestä tosi kivalta. Host mom oli jutellut joukkueen coachin kanssa ja kertoi, että niiden joukkue on kuulemma tosi tiivis ja että ne tekee paljon juttuja yhdessä myös vapaa-ajalla. Yksi syy cross countryn aloittamiseen mulla onkin se, että saisin heti kavereita ja löytäisin kivan liikuntaharrastuksen. Mä nimittäin luulen, että ainakaan pyöräily ei siellä oo niin helppoa tai ainakaan yleistä, kun käsittääkseni kaikki liikkuu ainoastaan autolla niin uskaltaako sinne mennä pyörällä autojen keskelle suhaamaan. Eli juoksu tulisi pyöräilyn tilalle :) Cross country -kausi kestää vaan lokakuun puoliväliin asti, eli koko vuoden kestävästä jutusta ei oo kyse. Kiva vaan, niin voin kokeilla muitakin lajeja.

SUOMI ♥ I won't forget you!

Mun viimeiset päivät täällä Suomessa mä aion käyttää kotona maaten enkä matkustaa minnekään (paisti ehkä mökille). Nyt tässä heinäkuussa mä oon käynyt Pariisissa (niin ihana reissu!! Voisin oikeesti muuttaa tonne joku päivä ), Oulussa (oli kivaa nähdä kaikkia äitin puolen sukulaisia vielä ennen lähtöä!), Pietarissa (oltiin venäläisissä häissä, mikä oli kyllä ihan huikea kokemus. Mulla on paljon kerrottavaa Amerikassa :D), ja Helsingissäkin moneen otteeseen (ensin ihanalla huvittelureissulla ja sitten parin päivän päästä  viisumihaastattelussa. Siinä kohtaa vähän ärsytti, kun piti Helsinkiin asti raahautua yhden 10 minuuttisen takia..) ja vaikka kaikki reissut on olleet tosi ihania, niin nyt saa reissaaminen riittää hetkeksi. Nyt mä nautin kotona olemisesta, hiljaisuudesta, rauhallisuudesta, VIILEYDESTÄ, raikkaasta ilmasta, järvistä ja metsistä ja ruisleivästä ja lepään.  Myös kavereita aion nähdä vielä viimeistä kertaa. Ennen kun alkaa se todellinen seikkailu :D

9 päivää, kaverit, 9 päivää! IHAN KOHTA SE ALKAA!

2 kommenttia:

  1. Mäkin aion liittyä mun koulun cross country joukkueeseen, entiiä miten tuun pärjää siellä kun treenit melkein joka päivä ja en ole niinkään tottunut juoksemiseen mutta oon kans menossa sinne et saan uusia kavereita ja kokemuksia. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aa kiva! Jep mäkin just mietin samaa, en mäkään oo ennen juossut 6 kertaa viikossa ja vielä kun lisätään päälle Texasin paahtava helle, niin en tiiä mitä siitä tulee :D mutta tuleepahan kokeiltua. Mutta kyllä siitä varmasti kivaa tulee :)

      Poista