16.7.2017

Farewell party


Moikka! Eilen pidettiin mun ja Iidan yhteiset läksiäiset. Oli tosi kiva ilta! Kutsuttiin kavereita kylään ja koristeltiin talo Usa-teemaisesti. Ajankohta näille läksiäisille oli vähän aikanen, kun onhan tohon elokuun kahdeksanteen vielä muutama viikko. Mut sehän ei meitä haitannut, oli vaan kiva kun ei oltu vielä niin haikeissa hyvästifiiliksissä ja voitiin pitää hauskaa. Otettiin paljon kuvia ihanassa ilta-auringossa ja syötiin hyvin. Alotin heti eilen aamulla leipomaan noita tarjoomisia, ja oon niin ilonen että kaikki onnistui hyvin! Haha oltiin varattu kaikkea vähän liikaakin, mut parempi näin päin kun et ois loppunut kesken. Tosiaan tein vegaanisia browineita ja keksejä, lisäks meillä oli mokkapaloja ja suolaselta puolelta pitsaa ja salaattipöytä. Mmm. Good good.


Oli niin ihanaa nähdä kaikkia vielä ennen lähtöä!! <3 Kaikki tärkeimmät pääsi paikalle mistä olin niin ilonen. Sain pari ihanaa pakettia. Toinen sisälsi kaikenlaisia Suomi-herkkuja salmiakista hapankorppuun, sellaisia joita ei Usasta saa ja joita saattaa tulla vähän ikävä. Mä ajattelin, että voisin viedä joitain niistä tuliaisena host-perheelle! Toinen ihana lahja oli mun ystävän antama kirje. Päällä luki "siltä varalta, että tulee ikävä" ja kirjeen mukana oli kuvia meidän yhteisistä hetkistä sekä pieni koruriipus. Mun sydän suli kun luin sitä vielä illalla sängyssä. Mä aion ehottomasti ottaa sen mukaani Texasiin :) Kiitos kaikille jotka tulitte, oli ihana nähdä. Tulee kova ikävä, jokaista teistä!

4 kommenttia:

 1. Teidän läksiäiset kuulosti tosi kivoilta, noi koristelut näyttää tosi näteiltä ja ihana toi kirje! Jään seurailemaan.
  Itekkin oon tosiaan lähdössä nyt elokuun lopulla Irlantiin, jos kiinnostaa niin mun blogi on wanderlust-emilia.blogspot.fi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos ja joo niimpä! Kiva et oot löytänyt mun blogin! Sun vuosi Irlannissa kuulostaa mielenkiintoselta, jään ehottomasti seurailemaan sunkin blogia :)

   Poista
 2. Ihanalta näyttää ja kuulostaa teidän farewell juhlat! :)

  https://fiiaelina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos! kiva että oot eksynyt mun blogiin :)

   Poista