9.7.2017

Summer loving

Moi kaikki! Lähtö on täällä ihan pian, mutta vielä kerkeää nauttimaan Suomesta ja tekemään kaikkea kivaa. Tässä postauksessa ajattelin kertoa, mitä kaikkea mun kesään on mahtunut tähän mennessä!

Tänä kesänä mä oon ehtinyt...


Herkutella satamassa // Veneillä paljon ja mökkeillä. Pientä harmia on aiheuttanut täällä Päijänteellä vieraileva sinilevä, mutta onneksi kuitenkin uimaankin on päästy ja lämpimiäkin päiviä on riittänyt! // Treenata mun lempilajia eli pyöräillä. Tää kuva on otettu meidän juhannuslenkiltä. Oltiin tauolla Laukaan satamassa, kilometrejä oli takana 25 ja toiset samanlaiset vielä eessä :D // Pyörähtää laivalla Tukholmassa. Oli mun eka visiitti tossa kaupungissa, ja yllätyin miten kaunis se oli! Aivan ihana paikka. // Nauttia valoisista illoista kavereitten kanssa // Ihailla tätä vehreyttä ja vihreyttä ja kukkivaa luontoa, jota tuskin tulee paahteisesta Texasista löytymään :D // Kuvata runsaasti. Täällä blogissa on tähän mennessä näkynyt lähinnä puhelinkuvia, mutta mä harrastan tosiaan valokuvausta ja mun kuvia voi tsekkailla enemmän täältä ja täältä :) // Käydä piknikillä pariinkin otteeseen. Parasta kesäpäivän tekemistä, jos ei oo sen kummempia suunnitelmia! // Ruskettua kunnolla veneilyn seurauksena.

Mun kesä on siis lähtenyt vauhdikkaasti käyntiin. Vielä on loppulomakin täynnä suunnitelmia, eli kotona en hirveesti kerkeä olemaan. Tavallaan vähän harmittaa, koska ois ollut kiva olla ihan rauhassa kotonakin, mutta toisaalta oon niin hirveen innoissani kaikista kesäsuunnitelmista, että se ärsytys unohtuu pian.

Jäljellä 30 päivää ja se tulee menemään varmasti ihan hujauksessa. Kohta mä oon jo lentokoneessa matkalla kohti Amerikkaa. Ihanaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti