18.9.2017

Lovely weekend


Niin ihana viikonloppu takana!! Se alkoi perjantaina, kun lähdettiin teamin kanssa koulun jälkeen bussilla kohti meidän kolmatta cross country -kisaa. Meillä oli tunnelma katossa jo menomatkalla. Pelattiin Unoa, soitettiin musiikkia, laulettiin ja tanssittiin koko matka ja sama meininki jatkui sitten kisapaikalla meidän teltassa. Rata oli tällä kertaa poikkeuksellisesti vaan 2 mailia kolmen sijaan (eli 3,2 km), mutta sisälsi jos jonkinlaisia esteitä heinäpaaleista mutakuoppiin. Itse juoksu oli siis aika rankka eikä mun aika ollut mun muihin aikoihin verrattuna kovin hyvä, mutta mun sijoitus oli kuitenkin 8/33 johon olin huipputyytyväinen! Paluumatkalla tunnelma oli taas mahtava ja mentiin siitä suoraan sitten vielä dinnerille porukalla, mikä oli tosi kivaa. Paikaksi valikoitui lopulta Whataburger, en ollut aiemmin käynyt siellä, mutta oli tosi hyvää ruokaa. Tutustuin taas paremmin joukkuekavereihin ja ekaa kertaa tuli sellanen tunne, että mä  oon ihan oikeesti osa tätä joukkuetta. Ja voin sanoa, että se on paras tunne ikinä :)


Lauantaina yksi mun toinen kaveri, Desiree, kutsui mut päiväksi veneilemään sen perheen kanssa. Ajettiin noin 45 min matka läheiselle Medina-järvelle, joka oli oikein nätti! Veneily oli kyllä täydellinen tapa viettää toi ilta, nimittäin kesäkelit on taas palanneet tänne ja nytkin ulkona on joku 40 astetta. Kokeilin ensimmäistä kertaa knee boardingia, ja se oli tosi hauskaa! Se on siis vähän niinkuin vesihiihtoa, mutta välineenä on sellanen pieni lauta jossa ollaan polvillaan. Sen kyytiin oli aluksi tosi vaikeeta päästä ja kaaduin varmaan kolme kertaa naamalleni veteen. Mutta alkoi se sitten sujua, ja itse lautailu olikin sitten tosi kivaa, tykkäsin paljon. Ihana auringonlaskukin saatiin nähdä, täydellistä!!


Sitten eilen eli sunnuntaina mentiin viiden joukkuekaverin (plus minä eli yhteensä meitä oli kuusi) kanssa illaksi Six Flags Fiesta Texas -huvipuistoon, siihen samaan, missä käytiin host perheen kanssa sillon ihan ekana päivänä kun tänne tulin. (Eli huomenna tasan 6 viikkoa sitten... omg miten aika on menny nopeesti!) Meillä oli ihan huippukiva ilta. Mentiin kaikkiin hurjimpiin vuoristoratoihin ja kiljuttiin kurkut käheiksi, hahah niin hauskaa! Six Flagisissa alkoi eilen jo Halloween kausi, eli siellä oli myös monia haunted houseja, joissa käytiin myös. Haunted house on siis sellanen kummitustalo, jonka läpi kävellään ja jossa on ihmisiä säikyttelemässä. Ja ne oli kyllä oikeesti ihan hyviä, ihan sai kiljua sielläkin ja se oli niin hauskaa :D Oi että, musta on niin ihanaa olla täällä. Kuten varmaan tekstistä huomaatte, täällä menee tosi hyvin nyt ja oon niin onnellinen että oon just täällä, just näiden ihmisten kanssa. Välillä on ikävä Suomeen, mutta ei just nyt ♥

2 kommenttia:

  1. Ihanaa kuulla Anna, että sinulla menee noin hyvin siellä! Terv, Johanna ja Julius

    VastaaPoista
  2. Jep, elämä täällä alkaa sujua jo ja se on tosi kivaa :)

    VastaaPoista