3.12.2017

Fall in Texas


Moi kaikki! Thanksgiving on juhlittu ja vaikka mitä on tapahtunut viime postauksen jälkeen, mutta palataan nyt kuitenkin vielä muutaman viikon taakse, kun tehtiin eräänä viikonloppuna host äidin ja siskontyttöjen kanssa reissu Palmetto State Parkiin, joka on yksi luonnonpuisto tässä lähellä. Ajattelin nyt tässä postauksessa tulla jakamaan hieman kuvia sieltä. Tällä hetkellä täällä Texasissa näyttää jo vähän enemmän syksyltä, mutta kuten huomaatte, on näissäkin kuvissa jo hieman syksyn värejä havaittavissa!


Puistossa kulki tuollaisia mukavia kävelyreittejä, joita pitkin käveltiin. Paikan nimi tulee tuosta palmetto-kasvista, jota oli joka puolella tuolla. Se on siis tuo kolmannessa kuvassa näkyvä vihreä terävälehtinen kasvi. Polut oli oikein nättejä, aika erilaista luontoa kun missään muualla missä oon käynyt! Tuolla kävellessämme törmättiin yhtäkkiä pieneen yllätykseen, nimittäin löydettiin lauma hevosia laiduntamasta ihan kasuaalisti keskellä puistoa, vapaana ja ilman aitoja. Ne oli niin kaunis näky!

Mun host mom ja siskontytöt Aly, Kenzie ja Zoe :)

Lähellä tätä puistoa oli pieni järvi, jossa käytiin myös uimassa. Ilma oli Texasin normilämpötiloihin verrattuna aika kylmä, mutta sain kuitenkin yllytettyä Alyn ja Zoen uimaan myös! Itellähän toi ei nyt tuntunut missään, vaikka muut puhui ihan talvisesta kelistä. Haha, on sitä kylmemmissäkin vesissä uitu!
Sitten vielä poispäin lähtiessä pysähdyttiin ottamaan kuvia ympäröivistä maisemista. Aika kivan näköistä, vai mitä?Pysähdyttiin myös paluumatkalla syömään Gonzales-nimisessä kaupungissa, joka on aika lähellä San Antoniota. Se oli tosi nätti ja vanha pikkukaupunki, hieman oli jo jouluvalojakin pystyssä ja niin kivan näköistä!


Koko päivä oli tosi kiva, paljon tuli kuvattua niin tänään nyt sitten hieman kuvapainoitteisempi postaus. Aion kuitenkin pian kirjoitella kunnolla kuulumisia, nimittäin viime viikolla oli Thanksgiving break ja paljon on tapahtunut, joten palataan asiaan pian!!

See ya!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti