27.3.2018

Tapahtui maaliskuussa

Moikka! Pitkästä aikaa mulla on aikaa istahtaa koneen ääreen ja kirjoitella kuulumisia. Tässä tulee nyt juttua koko maaliskuun ajalta, joka on ollut kyllä yksi vaihtoni parhaimpia kuukausia!


Tänne on tullut jo ihan kunnolla kevät! Kaikki kukat kukkii nyt ja lämpötilat alkaa taas lähestyä hellerajoja. Kyllähän niistä viileämmistä keleistä tässä jo pari kuukautta ehdittiin nauttiakin :D / Shoppailemassa yksi viikonloppu, tämä ja pari muuta Abercrombien paita lähti mukaan! / Kotikulmia. Kuten näette, täällä on taas jo ihan vehreää, tuntuu jo ihan kesältä. Ollaanko me oikeesti maaliskuun lopussa jo :-O / Viimeperjantain half dayn kunniaksi jätskeillä. Meillä oli siis vaan puolikas päivä koulua, kun koululla oli joku juttu mihin tarvittiin kaikki luokkahuoneet. Tää Sonicin cookie-brownie masterblast oli kyllä mukava tapa juhlistaa tätä odottamatonta vapaapäivää :D


Track-kisoja on ollut myös! Meillä menee kisoissa aina tosi myöhään, koska ne järjestetään arki-iltoina koulun jälkeen, yleensä keskiviikkona tai torstaina. Mun juoksumatka eli maili juostaan on aina toiseksi viimeisenä, eli yleensä saadaan juosta kuunvalossa :D lämmitellessä näkee aina hienon auringonlaskun. / Kiekonheittoa! Heittäminen on ollut kivaa, oon nyt viimeaikoina oppinut vähän uusia tekniikoita ja hionut asentoani entistä paremmaksi. Se on kyllä yks laji, missä ei varmaan koskaan tuu olemaan täydellinen - aina on joku pieni yksityiskohta jota voi korjata. / Juoksukaverit Des ja Deedra. Tässä oltiin tulossa yhdestä meetistä jossa muistaakseni juoksin tämänhetkisen ennätykseni, 6.33 min maililla. Fiilis kisojen jälkeen on aina ihan paras, rakastan kisoissa juoksemista niin paljon! Siinä on vaan se oma tunnelmansa, kun saa kilpailla muita vastaan ja pistää ihan kaikki viimeisetkin voimanrippeet likoon. / Kisabussissa koulun jälkeen matkalla kaupungin toiselle laidalle kisoihin. Joskus matka kisapaikalle voi olla aika pitkäkin, joten matkalla kerkiää aina hyvin levätä ennen koitosta..


Mulla oli kaks viikkoo sitten spring break! Kolme ensimmäistä kuvaa kuvaa aika hyvin mun viikon pääasiallista ohjelmaa, eli treenailua koululla. Musta on kivaa mennä vapaa-ajalla koulun kentälle tai salille, se on paikka missä viihdyn parhaiten täällä. Siellä näkee aina kavereita ja tuttuja coacheja, ja tykkään mennä sinne usein vaikka en aina mitään varsinaista kovaa treeniä tekisikään. Yhtenä päivänä pyysin yhden kaverini (joka ei siis oo juoksija) tulemaan kellottamaan mua, kun halusin tehdä kunnon vauhtitreenin, ja jäätiin sitten hengailemaan trackille koko loppupäiväksi. Sen johdosta oon nyt muuten myös tosi ruskettunut, kun oon ollut niin paljon ulkona auringossa! :D / Texasin auringonnousut ja -laskut on niin nättejä, vai mitä. Tää kuva on yhdeltä aamulta, kun host mom heitti mut koululle vähän tavallista aikaisemmin. So pretty!!

Käytiin spring breakilla myös Houstonissa host momin, -siskon ja -siskontyttöjen kanssa. Meidän minireissu kesti kaksi päivää, yövyttiin siis kaksi yötä yhdessä motellissa ja käytiin tutustumassa pariin nähtävyyteen! Itse Houstonin keskustaan ei menty, kun kuulemma siellä ei oo mitään sen kummempaa nähtävää.

Reissumme ensimmäinen kohde oli siis tää battleship Texas, josta sain siistejä kuvia! Se on siis ensimmäisessä ja toisessa maailmansodassa käytössä ollut sotalaiva, joka on säilytetty lähes täysin ennallaan. Se on parkissa Houstonin jossain satamassa, ja sinne pääsee joko opastetuille tai ei-opastetuille kierroksille. Oli tosi mielenkiintoista käydä tuolla, ja aika huimaa kuvitella että ne sotilaat oikeesti asui noissa oloissa keskellä merta kuukausia kerrallaan..

Zoe ja Kenzie

Ohjaamo
Porraskuiluissa ei tilaa oltu säästelty!
Siitä makuuhuone seuraavaksi 9:ksi kuukaudeksi :)

Toinen paikka missä käytiin Houstonin-reissulla oli Nasan avaruuskeskus! Se oli NIIN SIISTI! Se on siis se sama paikka mistä ollaan lähetetty ihmisiä kuuhun. Siellä on vieläkin toiminnassa olevia toimistoja/kaikenlaisia avaruustutkimuslaitoksia, ja myös tosi iso museo jossa on esillä paljon kaikkea avaruusjuttuja. 

Space shuttle ja shuttle carrier aircraft
Orion-avaruusalus kehitteillä
Robotti, joka on kuulemma niin tarkka että osaa kääntää sormillaan kirjan sivua ja käyttää ruuvimeisseliä. 


Tykkäsin tosta space centeristä tosi paljon, se oli niin mielenkiintoinen! Muutenkin koko Houstonin reissu oli oikein kiva.

Ensi viikolla mulla track-kauden päättävä District meet, ihan hullua miten nopeesti tää kausi hujahti ohi! Tällä hetkellä mun jalat on taas kipeät, mutta kävin juuri tänään ortopedillä ja siltä saatujen lääkkeiden voimalla toivon pystyväni juoksemaan vielä ensi viikon kisat. Sen jälkeen ei ookaan sitten kisoja, siis aikalailla enää koskaan... Ette tiedäkään miten tympäisevä ajatus toi on. No, mutta nautitaan nyt vielä näistä viimeisistä kisoista, ja otetaan niistä kaikki irti.

Oon tällä hetkellä pakkaamassa, sillä huomenaamulla on herätys kello 4.45 am ja suuntana on lentokenttä. Oon lähdössä... Michiganiin!! Meen viideksi päiväksi mun siskon Iidan ja sen host perheen luokse kylään. Oon niin innoissani, siitä tulee niin hauskaa. Ihan parasta nähdä siskoa pitkästä aikaa, siis ekaa kertaa 7,5 kuukauteen. Ja kivaa myös päästä näkemään Ann Arbor, se näyttää niin nätiltä kaupungilta! 

Seuraavan kerran palailenkin sitten varmaan Michigan -postauksen parissa - kuulemisiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti