21.4.2018

Viisi päivää Michiganissa

Moikka! Nyt tulee postausta siitä, kun pari viikkoa sitten pääsin käymään mun siskon Iidan ja sen host perheen luona Michiganissa pienellä lomalla. Iida on vaihdossa Ann Arborissa, joka oli niin ihana kaupunki! Annetaan kuvien puhua puolestaan.


Paikallinen.
Lensin Michiganiin keskiviikkona aikasin aamulla. Iidalla oli tolla viikolla spring break, joten voitiin tehdä kaikkea kivaa koko viis päivää koulusta murehtimatta! Tässä vähän tunnelmia kun saavuin:


Nää Snapchatissa olleet kuvat herätti erittäin paljon ihmetystä mun kaveripiirissä täällä Texasissa, koska kaikki mun kaverit ei ollut tienneet että mulla on kaksossisko, niin kaikki oli aivan shokissa siitä kun tulin takas ja sain ihan hirveesti kyselyjä, tyyliin how was Michigan! Omg you have a twin!! 

Pakatessa oli vähän vaikee keksiä, mitä ottaisin, koska mulla on täällä lähinnä shortseja ja t-paitoja. Olin varautunut että Ann Arborissa olis tosi kylmä, suomimainen keli, mutta ei siellä nyt niin kylmä ollutkaan! Koko viiden päivän ajan liikuttiin paljon keskenämme Ann Arborin keskustassa, otettiin kuvia ja kierreltiin nättejä pikkuputiikkeja ja mukavia kahviloita. 

 

Me molemmat tykätään kuvata, niin nyt käytettiin mahdollisuus hyödyksi ja otettiin paljon muotokuvia. Nää on otettu yhdessä kivassa kahvilassa, josta löytyi kiva kuvauksellinen seinä :)

Kattokaa nyt miten kaunista!!
Viimeisenä aamuna käytiin pääsiäisbrunssilla... MMmmm..Käytiin myös leffassa ja yhdessä taidemuseossa, ja shoppailemassa pariin otteeseen.

Mä sain just tuonne saavuttuani aika huonoja uutisia, kun mun host mom Texasista soitti ja kertoi, että lääkäri oli saanut selville, että mulla on vasemmassa lonkassa rasitusmurtuma. Paha sellainen... Ilmankos se juoksu on ollut niin hankalaa jo monta viikkoa. Jouduin siis tuolla Michiganissa hankkimaan kepit ja niillä sitten onnuin paikasta toiseen. Voitte kuvitella miten turhauttavalta se tuntui! :( Oon tälläkin hetkellä vielä kepeillä, ja vielä ois 18 päivää kepeillä kävelyä jäljellä ennen seuraavaa magneettikuvausta, jossa sitten katsotaan joko voisin alkaa kävellä. Tää murtuma on siis tullut ihan vaan liiasta rasituksesta, mikä kyllä käy järkeen, sillä onhan tässä koko vuosi juostu ihan hulluna ilman sen suurempia taukoja. :D Mutta ei toi nyt mun reissua pilannut, kivaa meillä oli silti!


Koko viis päivää hurahti tosi nopeasti. Oli mukava irtiotto arjesta ja ihana tietysti nähdä siskoa 8 kuukauden jälkeen!! Ann Arbor oli niin ihana kaupunki, ois kiva päästä sinne joskus uudestaankin. Mutta vaikka miten kivaa oli käydä ylhäällä pohjoisessa, niin ihan paras fiilis oli myös se kun lentokone laskeutui takaisin rakkaan SA:n kamaralle. Host dad tuli hakemaan mut kentältä ja mentiin suoraan host momin vanhempien luo pääsiäisbileisiin, jonne oli kokoontunut taas koko lähisuku. On niin ihanaa olla taas kotona! :) Jo tossa viidessä päivässä alkoi tuntua ihan oudolta, kun ei ollutkaan koko ajan lämmössä ja helteessä eikä nähnyt kaikkia tuttuja kasvoja. Host dad kertoi, että talo oli alkanut tuntua tosi tyhjältä ja hiljaiselta mun poissa ollessa, ja kaikki sukulaiset oli jo kyselleet mun perään että Where is Anna??. Ihana kotiinpaluu siis ja onneksi saan täällä asua vielä pari kuukautta, ennen kun paluu Suomeen on edessä!Kirjoittelen taas pian! Mulla on ollut nyt aika kiire viimeaikoina, joten siksi en ole postaillut, pahoittelut siitä. Tänään kävin kaverini Helenan kanssa prom-mekkoshoppailukierroksella, ja löysinkin aika upean mekon! Siitä lisää myöhemmin... Kirjoitan taas heti kun aikaa löytyy!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti