6.5.2018

Viimeaikojen kuulumisia

Moikka! Tavallisesta kuulumispostauksesta on vierähtänyt sen verran kauan aikaa, että nyt ajattelin tehdä sellaisen! Luvassa kuvia ja tarinoita huhtikuun ja vähän jo toukokuun ajalta.


Track-kausi on ohi :( Vaikka kisoja ei enää ole, niin silti onneksi nään useimpia track kavereita joka päivä Track-tunnilla koulussa. Oikeestaan trackin off season on jopa kivempi kuin kisakausi, koska harkat ei oo koulun jälkeen, vaan treenaillaan kaikki yhdessä päivän viimesellä tunnilla. Ja treenailu on paljon rennompaa, frisbeen pelailua ja rentoja juoksutreenejä, ja pari kertaa viikossa salille. Kisoja on kyllä jo nyt ikävä, ne oli ihan parasta bestiä.


Käytiin yksi viikonloppu track-tyttöjen kanssa Fiesta Texasissa! Siellä on aina tosi hauskaa. Vietettiin koko päivä vuoristoratoja kiertäen ja käytiin lounaalla ylihinnoitelluissa ravintoloissa. Sillon ihan alussa kun tänne tulin, mulle ostettiin kausikortti tonne huvipuistoon ja sille onkin ollut paljon käyttöä. Ehottomasti yksi mun lempparipaikkoja koko kaupungissa. 


Viimeviikon perjantaina oli mun espanjalaisen kaverin Helenan synttäripäivä. Menin niille torstaina yöksi ja vietettiin koko perjantai shoppaillen ja kivoja juttuja tehden, koska Battle of Flowers-päivän johdosta ei ollut koulua. Ja mulle tuli polaroid-kamera-kuume, koska kattokaa miten siistejä kuvia me otettiin Helenan kameralla! // Auringonnousun aikaan koululle.. loukkaantumisesta huolimatta oon käynyt aamuisin cross country harkoissa, koska musta on ihanaa hengailla joukkueen kanssa ja kellottaa muita kun ne juoksee. Harkoissa oleminen saa mut aina niin hyvälle mielelle, vaikken itse juoksisikaan. // Nokun jalat ei toimi niin käytetään sitten käsiä! Oon jatkanut salilla käymistä entiseen malliin, menen sinne melkein päivittäin ja sekin on aina yks päivän kohokohtia. // Lounasta mallissa :) täällä on yks italialainen ravintola jossa käydään Helenan kanssa melkein aina kun mennään shoppailemaan. Eikö näytäkin hyvältä!


My dragon! Teen kuviksessa tällästä valtavaa projektia, jota oon tehnyt muistaakseni joulukuusta asti. Se on siis paper mache sculpture, josta on muodostumassa lohikäärme. Mun kuvisopettaja on ihan paras, se on niin innoissaan tästä ja käy aina viikonloppuisin etsimässä Home Depotista kaikkee erikoistarvikkeita mitä tarvin ton tekemiseen. Tykkään tehä tota tosi paljon, tällä hetkellä siinä on jalkoja ja siipiä vaille kaikki osat kiinni ja niiden jälkeen pääsen jo maalaamaan... Toivottavasti ehin saada ton valmiiksi!! // Prom dress shopping! Meillä on prom vasta kesäkuun toinen päivä, mutta mulla on jo mekko valmiina. Tää ei oo se johon päädyin, sen pidän vielä yllätyksenä :D Oon promista ihan semi innoissani, se kuulostaa ihan kivalta vaikka aika kalliiksi se on tähän mennessä tullut... No katotaan sitten oliko sen arvoista. Moni on kyllä sanonut että se on yliarvostettua, mutta no mennään ja katotaan nyt kuitenkin! // Starbucks lounas :) noita neljän taalan kahveja ei kovin usein raaski ostaa, mutta on se niin hyvää aina välillä. Mun nimi kirjotetaan muuten melkein aina täällä Ana, koska se on tosi yleinen meksikolainen nimi. // Käytiin yksi viikonloppu host perheen kanssa tälläsessä paikassa nimeltä Wildseed Farms, jossa oli paljon hienoja kukkapeltoja! Siellä kasvatetaan villikukkia ja me mentiin sinne lähinnä kuvienottoa varten. Se oli tosi nätti paikka!!


The Alamo! Käytiin eilen illalla Helenan kanssa downtownissa pitkästä aikaa. Otin paljon kuvia:


Ilma oli ihanan aurinkoinen ja tosi lämmin. Lauantai-ilta kun oli niin ihmisiä oli myös tosi paljon.


Käytiin syömässä Rainforest Cafessa, joka oli tosi hauska ravintola Riverwalkilla. Se oli sisustettu sademetsä-tyylisesti ja siihen sisustukseen oli oikeesti panostettu tosi paljon! Ja ruokalistan kasvisvaihtoehdot oli oikeesti hyviä ja monipuolisia, mikä teki minut erittäin iloiseksi.

Tämä oli "pieni" alkupala..
Alamo Plaza auringonlaskussa

Mun ei tuu kovin usein käytyä downtownissa, joten sinne mennessä on aina ihan turistifiilis. Täällä kotikulmilla kukaan ei esim. koskaan kysy mistä oon kotoisin, mut tuolla kun on paljon turisteja niin meiltäkin kysyttiin monesti että mistä me ollaan.

Tänään on sunnuntai ja en oo tehnyt mitään ihmeempiä, muutakun soitellut Suomeen ja kirjoitellut tätä postausta. Mulla on ens viikolla iso historian koe, josta on puhuttu koko vuosi ja kuulemma jos tästä ei pääse läpi niin ei valmistu high schoolista. Mä kyllä osaan noi asiat ihan hyvin niin en oo kovin huolissani. Muuten ei oo mitään ihmeempää luvassa, mukavaa perusarkea :) 

Viimepäivinä oon vasta tajunnut että mulla on enää ihan vähän aikaa täällä jäljellä. Toisaalta oon niin innoissani tulossa Suomeen, mut toisaalta ois tätä jenkkielämää voinut jatkaa pidempäänkin :/ Aion ottaa vikoista kuukausista kaiken irti, me ollaan esim lähdössä host perheen kanssa Coloradoon reilun viikon road tripille just koulun loputtua! Se ja paljon muita kivoja juttuja on siis vielä tiedossa ennen lähtöä. En hirveesti ees oo ajatellut Suomea, lähinnä keskittynyt nauttimaan näistä jutuista täällä.

Kuulemisiin (+ Ihan kohta nähdään) !!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti